Social Dining @ Restaurant Bouffard

Op woensdag 5 juni zal de eerste Social Dining doorgaan in Restaurant Bouffard, Adolf Reydamslaan 24, in Mol!
Morgen komt er meer info over hoe je je hiervoor kan inschrijven.

Restaurant Bouffard Mol
Voorgerecht: tartaar basilicum wasabi ijs komkommer - Bouffard
Hoofdgerecht: varkenswangen bloedworst - Bouffard

Jong talent, gedrevenheid en vakkennis met een sausje van gemoedelijk en hartelijkheid op een bedje van Wout Bru.

Stijn Mertens
Stijn is in 2009 afgestudeerd aan de vermaarde Hotelschool ter Duinen (Chefs die hem hierin voorgingen zijn oa: Peter Goossens, Piet Huysentruyt en Jeroen Meus).
Daarna mocht hij onmiddellijk op zomerstage bij Chez Bru, Le Bistrot d’Eygalières in het gelijknamige Provençaalse dorp.
Terug in België was hij Chef de partie in restaurant “’t Gerecht” in Olen.
Van 2009 tot 2010 was hij wederom in de Provence van de “partij”, als Chef de partie bij Chez Bru.

Han Gheys
Han ontdekte op jonge leeftijd de Horeca, en niet alleen voor de toog, maar ook achter de toog, als frigovuller.
De passie voor de Horeca liet hem niet los en hij deed heel wat ervaring op verschillende cafés en bars in Mol en Antwerpen.
Maar ook hij trok naar de Provence, eveneens om gaan werken voor Wout Bru, waar zijn zaal- wijn en drankenkennis verder op punt werd gesteld.

De jonge gasten, met heel wat in hun mars, besloten dan om in Maart 2011 hun eigen restaurant “Bouffard” te openen.

En met succes, want hun bescheidenheid siert hen, maar ze werden op korte tijd beloond met een Zilveren Lepel en een vermelding met 2 vorkjes in de Guide Michelin.

Maar haast u, want het is gewoon een kwestie van tijd, vooraleer Stijn en Han hun eerste ster binnen halen!

No Comments

  1. Pingback: Dé Menu Social Dining @ Bouffard – koken op hakken

  2. Pingback: Social dining @Bouffard Mol, een verslag(je) – koken op hakken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*