Dé olijfolie, saus en vermouth uit de Beste hobbykok van Vlaanderen

olijfolie Neus
ROMESCO
Vermut

Met een beetje vertraging keek ik naar de aflevering van “De Beste Hobbykok van Vlaanderen”, en ontdekte ik, tot mijn grote verbazing, dat ik blijkbaar dezelfde “neus” als de Chefs (Sergio Herman en Gert De Mangeleer) heb, want ik kocht de Neus olijfolie en Romesco saus op de laatste degustatie van La Buena Vida in Mol, waar La Buena Tierra een stand had.
Dus voor “los vinos” van (o.a) Priorat Natur moet je bij Buena Vida in Mol zijn en voor “los productos” bij La Buena Tierra in Zelem, of in Mol dus, olé 🙂

Info Priorat Natur vermouth
Info Priorat Natur Neus olijfolie

2 Comments

  1. Pingback: Dé olijfolie, saus en vermouth uit de Beste hobbykok van Vlaanderen nu in promobox – koken op hakken

  2. Pingback: Hoezu? Tartaar van makreel met yuzu – koken op hakken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*