Watch out GRANAAT! appel yoghurt

GRANAAT appel yoghurt

Ziet dit er niet mooi uit?
Heel simpel, heel lekker, heel zomers. De yoghurt zoeten we met agavesiroop. Deze siroop is afkomstig van de agaveplant, een cactusachtige plant. Het grootste voordeel van agavesiroop ten opzichte van kristalsuiker, is de lagere glycemische index. Dat zorgt ervoor dat de energie van de siroop veel trager wordt opgenomen door het lichaam. Pas wel op met zoeten, want de siroop is 25% zoeter dan kristalsuiker. Het grootste nadeel van agavesiroop is het hoge fructosegehalte. Agavesiroop is verkrijgbaar in de supermarkt.
De granaatappel pitjes krijgen we uit de vrucht, door ze door te snijden, en dan met het achterste van vb. een zwaar mes op de schil van de granaatappel te kloppen.

1 persoon

Nodig?

  • 200 ml. volle yoghurt
  • 1 eetlepel agavesiroop
  • 0,5 granaatappel

Hoe?

  • Meng de yoghurt met de agavesiroop
  • Sprenkel de pitjes erover
  • Klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *