Pico bello gevulde Portabello

gevulde portobello's

Hhhhm lekker, licht en heel mooi om te serveren als hapje. De portabello’s (mega grote champignons) vullen we met jong belegen geitenkaas. Ze kunnen ook perfect op de BBQ.

Voor 4 personen

• 4 Portabello champignons
• Een beetje olijfolie
• 350 gr. jong belegen geitenkaas
• 1 koffielepel tijm
• Zout en peper

• 2 eetlepels balsamico azijn (v)
• 1 eetlepel sojasaus (v)
• 3 eetlepels olijfolie (v)
• Zout en peper (v)

Hoe?

• Zet de oven op 180°
• Rasp de jong belegen geitenkaas
• Borstel indien nodig de champignons schoon
• Doe de steeltjes van de champignons
• Leg ze in een ovenschaal en doe er ruimschoots olijfolie over
• Vul de champignons met de geraspte geitenkaas
• Kruid met peper en zout
• Doe er de tijm over
• Laat 8 minuten bakken in de oven
• Maak ondertussen de vinaigrette (v)
• Doe de sojasaus en balsamico in een kommetje
• Meng goed
• Zout en peper erbij
• Terug mengen
• Doe de olijfolie erbij en blijven mengen
• Haal champignons uit de oven
• Doe op een bord
• Geef de dressing er apart bij
• Klaar!

0 gedachten over “Pico bello gevulde Portabello

  1. Pingback: Voorgerecht Kerst 2013 | AugurkenMetSlagroom