Ensalada Rusa with love

Ensalada Rusa

Dé Spaanse klassieker van de tapas, de Russische salade.
Snel, goedkoop, lekker en kan je ook weer op voorhand maken.
So from Mol with love, hier het recept 🙂

Als je dit nu combineert met de gazpacho, de tomaat/mozzarella en de Camembert op de BBQ, en het hapje met sardines, dan heb je een apero/tapasavond, zonder zorgen, olé!

Voor 20 personen

Nodig?

• 2 kg. gekookte aardappelen (afgekoeld)
• 2 hardgekookte eitjes
• 4 kleine, of 2 grote wortelen, gekookt (afgekoeld)
• 2 blikjes tonijn in eigen nat
• 1 blikje tonijn in olie
• Peper en zout
• 7 eetlepels mayonaise
• extra mayonaise voor de afwerking

Hoe?

• Plet de aardappelen met een vork (geen puree van maken, licht pletten)
• Hak het de hardgekookte eitjes
• Hak de worteltjes in kleine blokjes (brunoise)
• Laat de 2 blikjes (in eigen nat) uitlekken
• Doe bovenstaande in een kom
• Doe er de het blikje tonijn met olie bij
• Doe er de mayonaise bij
• Kruid af met peper en zout
• Zet onder elkaar
• Serveer in glaasjes, met een toefje mayonaise extra
• Klaar!

Comments are closed.