Reserveren doe je best nu, bij LO van Wout Bru

Ook dit jaar verlaat Wout Bru tijdelijk zijn seizoenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières, om vanaf 27 november zijn pop up restaurant ‘LO’ op de Linkeroever in Antwerpen te openen.
LO uitgesproken als l’eau is tevens de afkorting voor Linkeroever, lijkt ook nu weer alles in zijn mars te hebben om een toppertje onder pop uppertjes te worden.

Gedurende vijf maanden zal je een menu met Peruviaanse en Japanse invloeden, bestaande uit 12 à 15 gerechten, kunnen proeven.
“Het wordt een zinstreling voor de smaakpapillen waar het product zal primeren”, volgens Wout Bru.

Het pand van de hand van architect Frank Damman (Inarco) en het interieur, samengesteld door Exid, vormen een synergie met de omgeving en overbruggen modernisme met natuurlijke materialen, zoals hout en natuursteen.

Zelfs in de borden waarin het menu zal geserveerd worden komen deze materialen in terug.

bord hout Wout Bru
Bord Wout Bru steen

Boven het restaurant kunnen de bezoekers genieten van exclusieve gins, in de ginbar, geselecteerd door The Belgian Gin Club.
In het restaurant kunnen zo’n 70-tal mensen tafelen. Een aparte feestzaal laat een groep van 16 tot 20 toe, en de bar bovenaan geeft plaats aan een extra 40.
Dus heel wat meer plaats dan in het vorige pop up restaurant van Wout Bru…

zithoek Wout Bru LO
Lo Wout Bru
Wout Bru gin
Wout Bru en logo

LO is dagelijks open van 12u00 tot 15u00 en 19u00-23u00, behalve op dinsdag & woensdag.

Reservaties enkel mogelijk via de website www.lobywoutbru.be.

Praktisch:
Adres – Kastanjedreef, 2000 Antwerpen
Mail info@lobywoutbru.be

Comments are closed.