Hoe sjiek is mich da: Mijn Pop-uprestaurant: Nathan en Deborah

apero

Als (één van de) eerste gingen we deze middag eten, bij Mijn Pop-uprestaurant: Nathan en Deborah, Spotlight in Hasselt.
En écht, hoe sjiek is mich da, het eten, de bediening, waren “ech sjiek”.
Kijk en geniet mee, want wat we vandaag geserveerd kregen, met een glimlach, heel veel attentie en geen pretentie, was van topniveau 🙂

Vitello

Voorgerecht: Vitello tonnato / kappertjes / rucola

Baccala

Voorgerecht: Baccala / yoghurt / radijs

Pasta pesto

Tussengerecht: Pasta pesto / krokantje van pijnboompitten

Panzarotti

Tussengerecht: Panzarotti / mozzarella / basilicum / parmezaan

Lamsragout

Hoofdgerecht: Lamsragout / polenta / aubergine / paprika

Speltrisotto

Hoofdgerecht: Risotto van spelt / champignons / vis van de dag

crêpes

Nagerecht: Crêpes Mikado – styled by Roger van Damme

Boeketje aardbei

Nagerecht: Boeketje van aardbeien / yoghurt / basilicum – styled by Roger van Damme

Waren we onder de indruk? Willen we terug gaan? Memorabele smaken?
Op alle drie de vragen, antwoorden we volmondig JA!
Voor de eerste service, om het op zijn Kempisch te zeggen, “amai mijne frak”, dwz chapeau! alles verliep vlot, de gerechten waren super lekker, écht van begin tot einde, écht topgerechtjes.
Dus Deborah, Nathan en team: doe zo verder!
En mocht u ook zin gekregen hebben om te gaan, vraag dan een tafel aan de open keuken, dan kan je alles van de eerste rij volgen (lees horen), het keukenteam is perfectionistisch, maar er wordt ook wat afgelachen, en daar hebben we lekker ook mee van genoten 🙂

Comments are closed.