Met rosbief van hier, meerdere dagen plezier: Oosters slaatje

Rosbief oosterse sla

Deze week is het rosbief week op Koken op hakken.
Van het grote stuk dat we klassiek hebben bereid, maken we vandaag een heerlijk fris, gezond en lijnvriendelijk Oosters slaatje.

Voor 4 personen

Nodig?

• Plakjes rosbief (overschot)
• 3 eetlepels limoensap
• 3 eetlepels sweet chilisaus
• 4 eetlepels olijfolie (Arbequina)
• Koriander
• Munt
• 2 tomaten
• Zakje gemengde sla

Hoe?

• Maak de dressing
• Meng hiervoor de olijfolie, chilisaus en limoensap
• Snijd de tomaten in dunne plakken
• Doe de sla in een grote kom
• Leg er de plakjes tomaat en rosbief op
• Besprenkel met de dressing
• Strooi en goed wat munt en koriander over
• Klaar!

Comments are closed.