Oh oh oh avocado!

avocado

Oh oh oh en nog eens oh, dit is zo lekker, zo mooi, zo makkelijk en ook nog gezond, wat wil je nog meer!
Het is een perfect voorgerecht voor een dinertje, of gewoon voor door de week, ik zou het elke dag kunnen eten!

Voor 4 personen

Nodig?

• 2 avocado’s
• 3 tomaten
• Koriander
• Halve limoen geperst
• Enkele druppels tabasco
• Scheutje olijfolie (arbequina)

Hoe?

• Zet een pannetje met water op het vuur
• Kerf de tomaten in
• Doe ze in en uit het kokende water
• Pel de tomaten
• Haal de pitjes en de “nerf” eruit
• Snij in de tomaat in blokjes
• Was de koriander, droog en hak deze fijn
• Meng de tomatenblokjes met de koriander, tabasco, limoensap en olijfolie
• Zet voorzichtig onder elkaar
• Schil voorzichtig de avocado’s (*)
• Verwijder de pit en vul ze met de tomatenmengeling
• Klaar!

(*) doe dit pas op het laatste, want avocado’s verkleuren snel