Ohlala, spaghetti alla puttanesca

Spaghetti alla puttanesca (2)

Ohlala, een 10-minuten pasta! Ik maak deze spaghetti alla puttanesca graag na een drukke werkdag en niet veel tijd of zin heb om lang in de keuken te staan. Deze pasta is ideaal als anti-stress food. Poepsimpel en ook nog eens supersnel klaar. Maak de saus terwijl je de pasta kookt en binnen het kwartier ben je aan ’t eten! Serveer er een lekker glaasje wijn bij en relax!

Nodig?

  • 400 gr volkorenpasta
  • 150 gr tonijn (uit blik)
  • 150 gr ansjovis
  • 1 blik gepelde tomaten in blokjes
  • 8 kerstomaatjes
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 1 kl kappertjes
  • 8 zwarte olijven
  • peper
  • olijfolie
  • enkele blaadjes basilicum

Hoe?

  • Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan
  • Doe de tonijn en de ansjovis erbij
  • Bak goed aan
  • Snij de kerstomaatjes, zongedroogde tomaatjes en olijven fijn
  • Voeg bij de vis
  • Voeg een koffielepel kappertjes toe
  • Doe de gepelde tomatenblokjes erbij
  • Kruid met peper
  • Laat even pruttelen
  • Kook de pasta al dente
  • Meng de pasta onder saus
  • Werk af met fijngehakte blaadjes basilicum
  • Klaar!

Tableware: Serax – Facing Food

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*