Netwerken, culinair genieten en leren van de sterrenchefs in de open keuken van het Experience center van BergHOFF Belgium

gebouw BergHOFF Belgium
keuken BergHOFF
Vorige week opende het gloednieuwe kantoorgebouw van BergHOFF Belgium in Paal-Beringen.
In het Experience center worden kookworkshops gegeven, maar ook netwerken, bedrijfsfeestjes of teambuildings behoren tot de mogelijkheden.

Voor de komende maanden staan alvast volgende avonden culinair genieten en netwerken op de agenda:
20/11 Alex Cleevers – Vivendum
08/12 Dimitri Lysens – Magis
19/01 Koen Verjans – Innesto
23/02 Ken Verschueren – De Tuinkamer
17/03 Jan Menten – De Mijlpaal
Kostprijs voor het event is 75 euro, inclusief aperitief met hapjes, 3 gangenmenu met aangepaste wijnen, en een tasting. Capaciteit: tot 36 personen.
Maar ook kookworkshops met wild, een winterbarbeque en feestelijke recepten komen de volgende maanden aan bod.

Inschrijven en meer informatie: De Website van BergHOFF Belgium of hilde.rutten@berghoff.be

Foto’s: Els Verbakel

Comments are closed.