Opening Vascobelo V-bar Antwerpen

Sinds vorige week is Antwerpen weer een hotspot rijker! Het koffiemerk Vascobelo opende namelijk zijn eerste echte V-bar op de Suikerrui. In deze “upscale moderne brasserie” zoals het merk de bar graag omschrijft is het een hele dag fijn vertoeven onder het genot van uiteraard de lekkerste koffietjes maar tevens kan je hier ook terecht voor een goed glas wijn & bier, een smakelijk ontbijtje, lunch of vieruurtje met superieure inheemse en uitheemse producten.

Vascobelo V-bar SuikerruiVascobelo V-bar SuikerruiVascobelo V-bar Suikerrui
Het interieur van de Vascobelo V-bar werd ontworpen door Isabel Miquel Arques. De houten zitbanken, leren kussens en hoge boekenrekken hebben een authentieke uitstraling en geven je het gevoel dat je in een trendy bibliotheek vertoeft. Blikvanger achter de toog is toch wel de espressomachine van Kees van der Westen.

Op de benedenverdieping is plaats voor ongeveer 60 personen met centraal een grote lees/werktafel die op donderdagavond wordt ingeruild voor een podium en jong muzikaal talent. De eerste verdieping, ingericht als bibliotheek, geeft plaats aan een 15 à 20-tal mensen en kan ook afgehuurd worden net zoals de gewelfde kelder met een chef’s table. Bij goed weer kan je ook op het gezellige voorterras terecht!

Vascobelo V-bar SuikerruiVascobelo V-bar SuikerruiVascobelo V-bar SuikerruiVascobelo V-bar Suikerrui

Meer weten?

Website: www.vascobelo.com
Facebook: www.facebook.com/vascobelo.vbar
Instagram: www.instagram.com/vascobelo_vbar_antwerp
#vascobelovbar

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*