Respect voor het baanbrekend vakmanschap van Dierendonck: best meat ever!

Entrecote DIerendonck West Vlaams Rood

WVRR Dierendonck op Barcecook

Beenhouwer zijn is een ambacht, en ambachten en vakmanschap daar hebben de dames van Kokenophakken mega veel respect voor!

Hendrik Dierendonck is leverancier van menig topchef en terecht vinden we, bovenstaand “vleesje” is écht al wel het beste dat we ooit hebben gegeten!
Hendrik werkt al enkele jaren aan het terug op kaart zetten van het West-Vlaams rode rund, ondertussen ook een erkend Europees streekproduct.
De runderen grazen in de polders en worden er écht in de watten of beter gezegd in het gras gelegd, écht mooi om te zien met hoeveel respect ze met de beesten omgaan.

Hij laat de karkassen nog enkele weken op het been rijpen wat zorgt voor een top terroirproduct.
De smaak is erg uitgesproken en krachtig, helemaal wat je verwacht bij zo’n stuk vlees!

De hoofdwinkel is te vinden in Sint Idesbald:
Strandlaan 331
8670 Sint Idesbald
Tel: 058 51 12 87

De tweede winkel, atelier is te vinden in Nieuwpoort:
Albert I Laan 106
8260 Nieuwpoort
Tel: 058 24 20 12

Meer info kan je terugvinden op hun website.

Een gedachte over “Respect voor het baanbrekend vakmanschap van Dierendonck: best meat ever!

  1. Pingback: Onze eindejaarsvraagjes aan Tessa & Stephanie | Cuberdon & Macaron

Reacties plaatsen niet mogelijk.