Koken Op Hakken @ Culinaria 2015

Afgelopen donderdag trokken Tessa en ik naar Tour & Taxis voor een avondje culinair genot tijdens Culinaria 2015! Zoals je eerder op onze blog al kon lezen (hier) stond dit toonaangevende festival voor foodies dit jaar helemaal in het teken van The Belgium Effect. Zo aten we onder meer asperges met grijze garnalen, varkenswangetjes met pickles en wentelteefjes met schorseneren. Op en top Belgische producten of gerechten gecombineerd met tradities of invloeden uit het buitenland. Deze avond was dan ook een waar feest voor onze smaakpapillen. We waren happy foodies ten top!

Hieronder zie je alvast een kleine selectie uit de overheerlijke gerechtjes die we aten. Benieuwd naar het hele menu? Bekijk dan de foto’s van het event op onze facebookpagina!

C3

Tartaar van West-Vlaams rood, rode biet, dennenvinaigrette, oesters – Benoit Dewitte – Benoit & Bernard Dewitte

C7

Rode kool (kimchi), hondshaai, braambes – Axel Colonna-Cesari – Centpourcent

C8

Vis van duurzame visserij op de Noordzee, worteltjes, maraicher uit Jubise, biologisch koolzaadsap – Damien Bouchéry & Bénédicte Bantuelle – Bouchéry

C10

Melkrijst en rabarber, citroenroom, meringue met safraan en waterkers – Julien Burlat – Dôme

Meer weten over Culinaria?

www.culinariasquare.com
www.facebook.com/culinaria
@culinariasquare

Meer foto’s? Check dan onze facebookpagina!