#HRCBrusselsBurgerTour

Nog tot 30 juni kan je in het Hard Rock Cafe in Brussel, een vaste waarde in het hamburgerlandschap, het « World Burger Tour» menu proeven. Koken Op Hakken ging al een keertje voorproeven en maakte kennis met een selectie uit de beste Hard Rock burgers wereldwijd!

Elk Hard Rock Cafe presenteert een eigen Local Legendary Burger. Maar voor het eerste geeft Hard Rock ook de kans aan klanten om een Local Legendary Burger uit andere landen te proeven. Meer dan 150 Local Legendary Burgers werden door het culinaire team van Hard Rock geëvalueerd. Zo werden de beste geselecteerd en verdeeld over twee menu’s. Het eerste menu kon je proeven in mei en het tweede nog tot 30 juni! Benieuwd naar de verschillende burgers en smaken? Wij stellen ze aan jullie voor, maar begonnen de avond met een cocktailtje!

Hard Rock Cafe Brussel
Hard Rock Cafe Brussel

Vietnam: Banh Mi Burgers met knapperige groentjes en koriander

Hard Rock Cafe Burgers

Dubaï: Date Burger met dadelchutney, verse dadels en cream cheese

Hard Rock cafe burgers

Guatemala: Marrimba Burger met cheddar, bonenspread en stukjes tortillachips

• Guatemala: Marrimba Burger

Miami: Cuban burger met Zwitserse kaas, varkensvlees en mosterd

• Miami: Cuban burger

And last but not least.. onze eigen Belgische Burger met gerookte ham en koolsla

Hard Rock Cafe Burger

Onze favoriet? Misschien wel de minst voor de hand liggende keuze maar de Dubai Date Burger met dadelchutney en cream cheese is echt wel een toppertje. Zeker het proberen waard! Nog tot 30 juni in Hard Rock Café Brussel!

Comments are closed.