Reserveer nu een plaatsje aan de parelende tafels van Bru!

Bru, het Belgische lichtbruisend natuurlijk mineraalwater, pakt vanaf deze maand uit met een nieuw culinair concept: ‘Parelende Tafels’. Beleef samen met vrienden of familie een unieke Bru tafelervaring, op vier verrassende locaties in België.

Parelende tafels Bru

Het lichtbruisende water van Bru stoomt je smaakpapillen klaar voor het culinaire feest van het jaar, de Parelende Tafels. want tussen juli en oktober dekt Bru vier tafels op evenveel pareltjes van locaties. Samen met vrienden kan je een plekje uitkiezen aan één van Bru’s parelende tafels en vervolgens genieten van een heerlijk diner in een unieke setting!

 Het MAS in Antwerpen mocht op donderdag 2 en vrijdag 3 juli de spits afbijten en Koken Op Hakken was er bij! Vanop de negende verdieping konden we genieten van een bohemian sunset en verfijnde gerechten op het terras. De aankleding van de lange tafel, met vrolijke kussens en poefs, even kleurrijk als de (bloedhete!) avondzon die op de achtergrond de Schelde indook… Kortom een prachtige en smakelijke avond op één van de mooiste locaties van Antwerpen.

Parelende tafels Bru

Sta jij nu te popelen om ook je voetjes eens onder een van de parelende tafels te schuiven? Dat kan!

Op woensdag 19 en donderdag 20 augustus volgt er een oogstfeest op een hopveld in Steenhuffel. In dit uitgestrekte veld, eigendom van Brouwerij Palm, kan je voor één keer idyllisch tafelen tussen de hopranken. De kok werkt met al het lekkers van eigen bodem, zoals bier. En daar hoort natuurlijk een smakelijke Bru bij, óf een frisse Palm Hop Select, gebrouwen met de hop van het veld waarin je zit!

Zin in een zwoele nazomer? Die kan je vieren op donderdag 17 en vrijdag 18 september in het hart van de Druivenstreek. Deze keer plant Bru zijn eikenhouten tafel neer in een oude smeedijzeren serre in Hoeilaart, midden in de royale tuin van een landhuis uit de jaren ‘20. Verlekker je al maar aan het sappigste fruit en de krokantste groenten, want zij kapen de culinaire hoofdrol weg. Samen met aangepaste wijnen en een sprankelend glas Bru, natuurlijk!

Afsluiten doet Bru op donderdag 8 en vrijdag 9 oktober met een culinaire hoogmis in de Église Saint-Christophe in Luik. Hemelse gerechten om de hongerigen te spijzen, kardinaalrode wijnen om de dorstigen te laven. Dit wordt een diner bij kaarslicht om nooit meer te vergeten, want ook in de lucht zullen honderden kaarsjes voor een parelende candlelight sky zorgen.

Voor 45 euro geniet je van een heerlijk all-in menu met Bru aan één van de Parelende tafels. Inschrijven kan op www.bru.be

One Comment

  1. Klinkt alvast zalig!!!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*