Jong Keukengeweld & Studio Brussel pop-up restaurant!

Gisteren was Koken op Hakken te gast in het pop-up restaurant van Jong Keukengeweld en Studio Brussel. Voor één avond doken 5 jonge, enthousiaste Jong Keukengeweld chefs samen de keuken in en serveerden ze ons een 4-gangenmenu om duimen en vingers van af te likken! De chefs van dienst waren Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen), Bert Denoulet (Tafel 10), Seppe Nobels (Graanmarkt 13) en Jo Grootaers (Altermezzo).

Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld

Hapjes –  Jonas & Laurence Haegeman (De Vijf Seizoenen)

Kroepoek van aardappel – Kortrijkse brokkelkaas – wilde kruiden
Praline van bloedworst – appel – rozen
Minute geroosterde haring – krokante framboos – geroosterde granen
Knolselder – gefermenteerde pickles – vlierbes kappers
Biet variëteiten – rode ui – gerookte platte kaas

Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld
Jong Keukengeweld

Voorgerecht – Bert Denoulet (Tafel 10)

Schelvis – grijze garnaal – schorseneer – jus van garnaal met lavas – chutney van kappertjes – karwij – oud Brugge

Jong Keukengeweld

Hoofdgerecht – Seppe Nobels (Graanmarkt 13)

Knolselder – zoete ui – linzen – mosterdzaad – mosterdblad – eekhoorntjesbrood

Jong Keukengeweld

Nagerecht – Jo Grootaers (Altermezzo)

Groene kruiden – zuring – pistache – dragon

Jong Keukengeweld

Onze conclusie achteraf was unaniem: er werd hier gekookt op hoog niveau door stuk voor stuk toppertjes van chefs. Wij voegden bovenstaande restaurants alvast toe aan ons must-visit lijstje.

Mocht je nog twijfelen om een tafeltje bij één van de Jong Keukengeweldchefs te reserveren? GEWOON DOEN! Reserveren kan je hier.