Hé hé hé een stukje witte chocolade-kokos-frambozencake is wel oké

Wat doe je met een dozijn eieren op overschot? Een lekker omeletje maken misschien? Of verse eiersla? Of wat dacht je van een lekkere cake met stukjes witte chocolade, kokosschilfers en frambozen? Wij vinden dat dik oké!

Kokos-frambozen-witte chocoladeNodig?

  • 200 gr bloem
  • 200 gr suiker
  • 200 gr boter
  • 4 eieren
  • 4 el kokosrasp
  • 100 gr witte chocolade
  • 20 frambozen (vers of uit de diepvries)
  • bloemsuiker

Hoe?

  • Klop de boter met de suiker
  • Voeg één voor één de eieren toe
  • Voeg de bloem toe
  • Meng tot een glad deeg
  • Hak de witte chocolade fijn
  • Meng onder het deeg
  • Voeg ook de kokosrasp en frambozen toe
  • Schep het deeg in een met bakpapier beklede bakvorm
  • Bak de cake 40 à 45 minuten op 180 graden
  • Bestrooi de cake met bloemsuiker
  • Klaar!

One Comment

  1. Pingback: Superschattige Cakepops Met Chocolade | Koken Op Hakken

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*