Spring naar de inhoud

Wat heb je nodig?

  • 200 gr boter, op kamertemperatuur
  • 200 gr suiker
  • 200 gr bloem
  • 4 eieren
  • 4 el kokosschilfers
  • 100 gr witte chocolade
  • 20 frambozen (verse of diepgevroren)

Hoe maak je het?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Klop de malse boter samen met de suiker luchtig
  • Voeg al kloppend één voor één de eieren toe
  • Voeg daarna de bloem toe
  • Meng tot een glad cakebeslag
  • Hak de witte chocolade fijn
  • Meng onder het deeg met een spatel
  • Voeg ook de kokosrasp en frambozen toe
  • Schep het deeg in een met bakpapier beklede of ingevette bakvorm
  • Bak de cake gedurende  40 à 45 minuten
  • Laat even afkoelen en snijd in stukjes of plakjes
  • Klaar!

Dit recept voor witte chocolade-kokos-frambozencake uitgeprobeerd? Laat het mij weten via Instagram @stephanie_bex!

Categorieën:

Fruit
Gebak

Tags:

Cake bakken
Cake met chocolade
Cake met frambozen
Cake met kokos
Cake met witte chocolade
Frambozencake
Kokoscake

Bekijk ook...

Chocoladecake met chocoladeganache

Een lekkere en luchtige chocoladecake. Wie kan daar nu aan weerstaan?! Ik in ieder geval niet want terwijl ik dit schrijf ben ik alweer van mijn derde stuk aan het…

Citroencake met maanzaadjes

When life give you lemons.. je weet wel.. dat moet je citroencake bakken! In mijn geval was het eerder when life gives you een potje maanzaadjes dat al heel lang…

De aller-smeuïgste cake

Het zijn speciale tijden nu we met z’n allen binnen moeten blijven. Van het kijken naar het nieuws of het scrollen door sociale media die vol staan met goedbedoelde raad,…

Confetticake

Iemand zei me onlangs ‘Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen’. En dat is helemaal waar! Misschien niet altijd gemakkelijk de dag van vandaag, ook…