We doen van neuzeneuzeke!

Wie maar niet genoeg krijgt van Geldhofs overheerlijke cuberdons kan nu alvast beginnen watertanden. De bezieler van het “neuzeke” komt met een variant waar ook Belgische chocolade aan te pas komt! How cool is that!

Neuzekes Geldhof

Chocolade Cuberdons

Voor zoetebekken die ook wel van chocolade houden, een lekkernij van formaat: de chocolade cuberdon! Deze variant is gemaakt op basis van de originele Geldhof Cuberdon, maar overgoten met een heerlijk laagje Belgische melk- of fondant chocolade. Kortom een uniek Belgisch product!

Daarnaast zijn er ook tal van andere cuberdonvarianten te ontdekken:

Agar Cuberdons (paarse cuberdon midden)

Cuberdons op basis van agar, een bindmiddel afkomstig uit rood zeewier, dat weinig calorieën bevat en uiterst voedzaam is. In tegenstelling tot gelatine, wat in de meeste snoepjes gebruikt wordt als bindmiddel, is agar rijk aan eiwitten, vezels, en mineralen en bevat het geen vetten. Deze cuberdon heeft hetzelfde aroma als de traditionele Geldhof cuberdon.

Aardbei Cuberdon (roze cuberdon)

Deze cuberdon met aardbeismaak is één van de nieuwe varianten van de traditionele cuberdon. Met een aardbeiconcentraat krijgt de bekende cuberdon een lekkere aardbeismaak.

Bosbessen Cuberdon (blauwe cuberdon)

Deze cuberdon met bosbessensmaak werd oorspronkelijk speciaal ontwikkeld voor de supporters van de Gentse Buffalo’s maar vanaf nu zal deze variant deel uit maken van het vernieuwde assortiment.

Over Geldhof 

Al meer dan 60 jaar produceert Geldhof vanuit Eeklo ambachtelijke cuberdons, vervaardigd volgens een geheim recept uit 1873. De traditionele artisanale cuberdons zijn een echte delicatesse en bovendien officieel erkend als Vlaams streekproduct.

Meer info: www.conf-geldhof.be

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*