Amai da’s FERM Bio Food & Market

FERM telt maar vier letters maar staat voor een ambitieuze mondvol. Fris, hip, gezond, eerlijk en sociaal zijn de sleutelwoorden voor FERM, een gloednieuw concept in Keerbergen waar je 100% biologisch kan eten. FERM kiest voor producten afkomstig van eerlijke handel en steunt daarnaast ook sociale projecten. En last but not least, zorgt de Italiaanse ladychef Christina Guidali voor een goedgevulde kaart met heerlijke, biologische gerechtjes!

FERM Bio Food & Market FERM Bio Food & MarketFERM Bio Food & MarketFERM Bio Food & MarketBij FERM kan je ontbijten, lunchen, winkelen om thuis zelf te koken of kant-en-klaar gerechten meenemen om na het werk thuis zorgeloos gezond te eten. FERM kiest duidelijk de kaart voor bio en stelt zich vrijwillig onder controle op basis van het Belgische biolabel Biogarantie. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd met enkele uitzonderingen zoals wilde vis van duurzame visvangst en krijgen dankzij het talent, de brede culinaire expertise van chef Christina Guidali hoge culinaire meerwaarde!

FERM Bio Food & Market FERM Bio Food & MarketFERM Bio Food & Market FERM Bio Food & Market Ik ging alvast een keertje proeven van enkele biologische lekkernijen en werd aangenaam verrast!

FERM Bio Food & MarketFERM Bio Food & MarketFERM Bio Food & MarketFERM Bio Food & MarketFERM Bio Food & MarketFan van bio? Dan is een bezoekje aan FERM zeker de moeite waard! FERM, Lindenstraat 10, 3140 Keerbergen. Meer info vind je op www.ferm.bio // Instagram // Facebook!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*