Thalys bestaat 20 jaar: bakken maar!

Happy Birthday Thalys! 

Om zijn 20-jarig bestaan te vieren, nodigt Thalys in maart alle patisserieliefhebbers uit om een verjaardagscake (een individuele portie) te maken en om het recept te delen op thalys.com/cake-contest!

Thalys Verjaardagscake

Ben jij een echte pro in het bakken van de heerlijkste taarten en wacht jij op de ideale gelegenheid om dat eens te tonen aan het grote publiek? Grijp dan nu je kans! Ontwerp een originele verjaardagstaart voor de 20ste verjaardag van Thalys en stuur voor 22 maart een foto in van je creatie!

5 gelukkigen zullen doorstoten naar de finale, die plaatsvindt in Brussel op 30 april, in aanwezigheid van drie grote Belgische en Franse chefs-patissiers: Raphael Giot, ontwerper van “Haute Couture”-gebak), Yann Couvreur, patissier, en Pierre Marcolini, de beroemde chocolatier en oprichter van het huis Pierre Marcolini.


De grote winnaar zal zijn of haar dessert wekenlang  aan boord van alle Thalys-treinen terug vinden! Daarnaast ontvangt de winnaar (net als finalisten nummers 2 en 3) twee tickets voor « Dinner in the Sky », een onvergetelijke culinaire ervaring in het Brusselse luchtruim met 10 Belgische sterrenchefs, inclusief een hotelovernachting in Brussel én een heen-en-terugreis in Comfort 1 naar een Thalys-bestemming naar keuze(*).

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Haast je dan de keuken in en stuur als de bliksem jouw creatie in! #aandeklopper #klaar & #bakkenmaar! Veel succes!

Thalys Verjaardagstaart

Over Thalys

Thalys is de rode hogesnelheidstrein die niet enkel Brussel met Parijs verbindt in 1u22, maar ook met Keulen en Amsterdam in 1u47 en 1u50. Sinds 2011 rijdt Thalys ook naar de drie Duitse steden Düsseldorf, Duisburg en Essen, en vanaf 21 maart 2016 wordt ook de stad Dortmund bediend. Sinds 12 april 2014 verbindt Thalys ook Rijsel met Amsterdam.

(*) Bestemming naar keuze, zoals beschreven in het wedstrijdreglement.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*