Spring naar de inhoud

In de categorie hapjes die snel klaar zijn maar toch dat tikkeltje extra hebben presenteer ik jullie het Philadelphia-hapje met lompviseitjes. Plaats het bordje in het midden van de tafel samen met de toastjes en geef er lepeltjes bij zodat iedereen zelf kan opscheppen. Super gezellig!

Nodig?

  • 3 el Philadelphia natuur
  • 2 el mayonaise
  • enkele druppeltjes citroensap
  • 2 sjalotten
  • 1 ei
  • 1 el fijngehakte bieslook
  • 1 potje lompviseitjes
  • peper – zout
  • toastjes

Hoe?

  • Meng in een kommetje de Philadelphia met de mayonaise, een snuifje peper en zout en enkele druppeltjes citroensap
  • Smeer het mengsel dik uit op een bordje
  • Hak de sjalotten fijn en strooi deze over het mengsel
  • Kook het eitje hard in tien minuten
  • Koel het af onder koud, stromend water
  • Pel het eitje en snijd het in kleine blokjes
  • Strooi deze over de sjalot
  • Verdeel de lompviseitjes over het bordje
  • Bestrooi met de fijngehakte bieslook
  • Serveer het Philadelphia-hapje met toastjes en geef er lepeltjes bij zodat je gasten zelf kunnen opscheppen
  • Klaar!