Nice to meat you, Charles Grillothèque!

Zoals de naam al doet vermoeden ben je bij Charles Grillothèque aan het juiste adres voor een heerlijk grillgerecht. Meer specifiek: je hebt hier een uitgebreide keuze aan dry-aged meat. Holsteiner Rib Eye, Black Aberdeen Entrecote en Black Angus Cote à l’os zijn maar enkele van de parteltjes die op de kaart terug te vinden zijn. Meer fan van vis? Dan kan je steeds gaan voor “the catch of the day” of gegrilde gamba’s! In de keuken wordt er gewerkt met een 100% ‘Josper’ houtskooloven. Door zijn bijna constante werktemperatuur van circa 400°C zorgt deze oven voor een subtiele smaak van het nobele hout, een unieke textuur & extra sappigheid van de uitgekozen producten.

Al dat zag er veel belovend uit dus reserveerde ik een tafeltje voor vier! Starten deden we met een plankje Pata Negra geserveerd met bruschetta’s. De mannen kozen vervolgens voor Filet Pur, de vrouwen voor vis. Na de eerste hap was het meteen duidelijk dat de producten waarmee gewerkt wordt van topkwaliteit zijn. Heerlijk!

Charles Griilothèque Antwerpen _dsf0479 _dsf0482 Charles Grillothèque Charles GrillothèqueCharles Grillothèque_dsf0500
Charles Grillothèque Charles Grillothèque Charles Grillothèque

We hadden een zeer gezellige avond en kwamen gelukkig en voldaan van tafel. Grill-lovers, dit is een aanrader! Nice to MEAT you Charles!

Zin om zelf een keertje naar Charles Grillothèque te gaan? Je kan via Resengo een tafeltje reserveren!

 

Foto’s door Jonas Op de Beeck & mezelf!

One Comment

  1. Zier er super lekker uit! Gaan we zeker eens proberen 😀

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*