De 5 populairste recepten van 2016

Allereerst een héél gelukkig nieuwjaar gewenst aan jullie allemaal! Ik hoop dat 2017 veel liefde, geluk, een goede gezondheid en véél lekker eten brengt voor iedereen! De afgelopen maand was het hier wat stilletjes. Een drukke periode op het werk en een tegensputterende maag zorgden ervoor dat er van eten, laat staan koken, niet veel in huis kwam. Nu de feestdagen weer achter ons liggen en het nieuwe jaar van start gegaan is ben ik weer helemaal klaar om mijn favoriete receptjes, restaurantjes en kookspullen met jullie te delen! Maar eerst blikken we nog een laatste keer terug naar 2016 met de 5 populairste receptjes van afgelopen jaar. Bedankt aan alle lezers!

Liefs, Stephanie

Pasta met broccoli en spekjes

Pasta met broccoli en spek

Lamsnavarin

Navarin

Scampi’s in een amarettosausje 

scampi amarettosausje

Andijviepuree 

andijviepuree OK

Oosterse hapjes op de teppanyaki 

Teppanyaki XL

Zijn er nog receptjes die je graag op Koken op Hakken zou zien? Laat het dan zeker weten!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*