Antwerpen Proeft 2017

Antwerpen Proeft is ondertussen een jaarlijkse vaste afspraak geworden. Elk jaar opnieuw ontdek ik hier heel wat heerlijke gerechtjes van Antwerpse restaurants, foodtrucks en speciale culinaire gasten uit binnen- en buitenland. Mijn favorieten van dit jaar? Die vertel ik je graag!

Parelhoen, ravioli van de dij en foie gras, knolselderij en hooi – creatie van Nick Bril – The Jane 

Antwerpen Proeft 2017

Franse oester op Balinese wijze met gember, knoflook, chili en limoen – O&O Oriental Cuisine 

Antwerpen Proeft 2017

Kimchi porc bun: gestoomd broodje met buikspek, huisgemaakte kimchi (gefermenteerde kool), gepekelde komkommer en lente-ui – Umamido 

Antwerpen Proeft 2017

Meringue van komkommer, gerookte Zeeuwse paling, mousse van wilde eend en gemarineerde rammenas – Nemo

Antwerpen Proeft 2017

Gemarineerde Sint-Jakobsvrucht en truffel met radijs, Parmezaanse kaas en macamianoot – In De Oude Stempel 

Antwerpen Proeft 2017

Gerookte paling met quinoa, komkommer en wakame – Spetters 

Antwerpen Proeft 2017

Bij een lekker hapje hoort natuurlijk ook een lekker wijntje. Ga dus zeker eens langs op de stand van Beaujolais wijnen voor een heerlijk glaasje! 

Antwerpen Proeft 2017 Antwerpen Proeft 2017

Je kan Antwerpen Proeft nog bezoeken tot maandagavond. Meer info vind je op www.proeft.be!

Antwerpen Proeft: Waagnatie · Rijnkaai 150 · 2000 Antwerpen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*