Getest: de My Contigo “Shake & Go FIT”

Onlangs mocht ik de nieuwe Shake & Go FIT beker van Contigo uittesten, een drinkbeker die gemaakt is uit geurvrije en smaakvrije materialen en perfect is om mee te nemen als je gaat sporten. Maar er is meer! Deze beker blijkt ook een superhandig keukenhulpje te zijn. Waarom? Dat vertel ik je graag!

My Contigo "Shake & Go FIT"

Handig voor onderweg of als je gaat sporten 

De Shake & Go FIT is zoals ik al zei een ideale beker om te gebruiken onderweg of tijdens het sporten. Je kan hem vullen met een sapje of een smoothie en meenemen in je tas. De beker is 100% lekvrij en dat vind ik één van de grote pluspunten. Niets zo vervelend als een drukke ochtend, snel moeten vertrekken en onderweg ontdekken dat je sapje is uitgelopen in je tas. Been there, done that!

Ook voor wie na het sporten graag een shake drinkt is deze beker super handig. Onderaan de beker is namelijk een handig opbergvakje waar je bv. proteïnepoeder in kan bewaren. Je vult je beker met water en hoeft enkel nog het poeder toe te voegen en even te shaken. Ook een kleine portie fruit of noten voor onderweg kunnen in het opbergvakje bewaard worden!

My Contigo "Shake & Go FIT" My Contigo "Shake & Go FIT" My Contigo "Shake & Go FIT" My Contigo "Shake & Go FIT"

Handig voor in de keuken

Het is altijd leuk als je producten voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Zo vind ik de Shake & Go FIT ook een superhandig keukenhulpje. Je kan de shaker zoal gebruiken om dressings, vinaigrettes, omeletjes of pannenkoekenbeslag mee te maken. De ronde bodem van de fles en de handige bal zorgen ervoor dat er na het shaken geen klonters meer te vinden zijn. Top! Ik nam de proef op de som en maakte dit weekend mijn pannekoekenbeslag in de shaker. Het beslag was zoals het moest zijn: luchtig en zonder klonters. De beker kon daarna gewoon in de afwasmachine en staat nu te wachten om morgenvroeg gevuld te worden met een lekker sapje voor onderweg!

My Contigo "Shake & Go FIT" My Contigo "Shake & Go FIT" My Contigo "Shake & Go FIT" My Contigo "Shake & Go FIT"

Meer info over Contigo & de Contigo “Shake & Go FIT” vind je hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*