City Marble: Mijn favoriete Antwerpse adresjes op een hoesje!

Na er vier jaar op kot gezeten te hebben woon ik sinds twee jaar ook in mijn geliefde Antwerpen. Het mag toch wel gezegd dat er geen stad is waar ik liever ben. Ik hou van de straten, de parken, mijn jogg-route rond het MAS, de mensen, de schone gebouwen, de terrasjes en natuurlijk ook van fantastische eetplekjes. Toen ik ontdekte dat je bij CaseCompany via hun tool City Marble een gepersonaliseerd hoesje kan maken van je favoriete stad moest ik uiteraard niet lang nadenken voor welke stad ik zou kiezen. ūüėČ

Case Company City Marble

Voor wie City Marble nog niet kent,¬†ik leg je graag uit hoe het werkt! Met de tool Van Case Company kan je een telefoonhoesje helemaal personaliseren door er je favoriete stad of plaats op te zetten. Je hoeft enkel de plaatsnaam in te voeren en meteen komt je favoriete hotspot tevoorschijn. Je kan in- of uitzoomen, draaien, tekst of emoji’s toevoegen totdat je een uniek ontwerp hebt gemaakt dat helemaal bij jou past! Leuk toch! Wil je ook graag je eigen hoesje maken? Dat kan hier: Case Company City Marble.

Ik koos uiteraard voor de kaart van Antwerpen en als foodie in hart en nieren gebruikte ik emoji’s om verschillende van mijn favoriete hotspots in’t Stad aan te duiden. Aangezien ik altijd mijn telefoon in aanslag heb om leuke plekjes te fotograferen en te delen op Instagram, toon ik jullie mijn favorieten aan de hand van enkele Instagramfoto’s!

Otomat

Mijn favoriete pizzarestaurant ligt op het Eilandje! Bij Otomat vind je heerlijke pizza’s met of zonder tomatensaus en daarbij kan je steeds een lekker drankje bestellen!

Otomat, Van Schoonbekeplein 11, 2000 Antwerpen


Momade Cupcakes

Voor de beste cupcakes moet je bij MoMade zijn! Mijn favoriet? Die met framboos! Of die met Oreo. Of die met lavendel. Daaammnn!!

Momade Cupcakes,  Reyndersstraat 37, 2000 Antwerpen


Frites Atelier Amsterdam Antwerpen

Er werd al veel gezegd en geschreven over de komst van het Frites Atelier Amsterdam van Sergio Herman naar Antwerpen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik fan ben! Ik eet niet zo vaak frietjes dus als ik er eet heb ik ook graag dat ze echt top zijn. Het Frites Atelier is voor mij dus de perfecte plek om een frietje te steken.

Frites Atelier Amsterdam Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 32, 2000 Antwerpen


Hoeked Doughnuts

Sinds kort heeft Antwerpen er zijn eigen donutshop bij en kan je aan de Oudaan een schattig winkeltje vinden met vierkante donuts. Echt de moeite waard om eens langs te gaan!

Hoeked Doughnuts, Oudaan 4, 2000 Antwerpen


Mirlo’s

Op een luie zondag of een vrije weekdag gaan ontbijten, dat vind ik zalig! Een heel leuk plekje om dan naar toe te gaan is Mirlo’s. Hier serveren ze lekkere koffie en heerlijke ontbijtjes. I love it!

Mirlo’s, Verbondstraat 1, 2000 Antwerpen

SIPS

Voor een lekkere cocktail wandel ik al wel eens graag naar de SIPS op het Zuid. Mijn favoriet is toch wel de Lazy Red Cheecks, een cocktail die mixoloog Manuel Wouters zelf bedacht. Ook voor een goeie Gin & Tonic ben je hier aan het juiste adres! 

SIPS, Gillisplaats 8, 2000 Antwerpen


Gelato Factory

De beste ijsjes van het Stad die vind je bij Gelato Factory en de lange rij wachtenden op straat elke avond bewijzen dat ik niet de enige ben die er zo over denkt!

Gelato Factory, Verschansingstraat 57, 2000 Antwerpen


Et voila, een kleine greep uit mijn favoriete adresjes waar je zeker eens geweest moet zijn als je naar Antwerpen komt. Om meer leuke hotspots te ontdekken kan je mij altijd volgen op Instagram: @stephanie_bex. Heb jij favoriete plaatsjes in Antwerpen? Laat het mij zeker weten!

Met dank aan Case Company voor het leuke hoesje en Jonas Op de Beeck (@jonasopdebeeck) voor de foto!

2 Comments

  1. SUUUUUUUUUPER origineel!! Echt leuk gedaan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*