GETEST: Wonky groentedips

Hebben jullie al eens van Wonky gehoord? Nee? Dan is het dringend tijd dat jullie dit leuke bedrijfje leren kennen! Wonky maakt lekkere en gezonde dips van geredde groenten.

Geredde groenten? Jawel. Dat zijn verse groentjes die anders weggegooid zouden worden omwille van beschadiging of hun speciale vorm of een te grote voorraad. Wonky werkt samen met Belgische voedingsbedrijven en haalt hun groenteoverschotten op om ze te verwerken tot lekkere dips. Zo gaan ze de strijd aan met voedselverspilling. Mooi toch?

Wonky groentendipsVoedselverspilling is een probleem dat niet te onderschatten is. Momenteel wordt 45% van alle groenten verspilt. Dat gebeurt zowel bij de producenten, supermarkten, horecazaken als bij consumenten thuis. Hoog tijd om hier iets aan te doen dus dachten ze bij Wonky. Momenteel zijn er twee verschillende dips verkrijgbaar: gele paprika – tomaat en gele wortel. Deze zijn niet alleen super lekker, ze zijn ook nog eens gezond! 100% plantaardig, gluten- en lactosevrij en zonder enig kunstmatig bewaarmiddel. Puur natuur! De dips zijn perfect als snack, als aperitiefhapje of bij een gezonde lunch!

Wonky groentendips
Ik serveerde de Wonky groentedips op een crackertje met een beetje bieslook en wat pijnboompitjes erbij. Super lekker! De dips zijn puur van smaak, lekker smeuïg en ook fris. Helemaal mijn ding!

Wil je zelf de Wonky dips een keertje proberen? Ontdek hier waar ze allemaal te koop zijn: Wonky verkooppunten.

Meer info over de groentendips van Wonky vind je op de website www.wonkyfood.be!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*