Broodje carpaccio met truffelmayonaise

“Life is like a sandwich, you have to fill it with the best ingredients.” Helemaal waar is dat! Daarom liggen er tussen dit broodje heerlijke sneetjes rundscarpaccio, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes en werk ik het af met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas. Een waar feestmaal als lunch!

Broodje carpaccio

Nodig? (voor 4 personen)

  • 4 bruine broodjes
  • 8 el Manna truffelmayonaise
  • 100 gr gemengde sla
  • 12 plakjes rundscarpaccio
  • 12 zongedroogde tomaatjes
  • 1 handje pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
  • Peper
  • Zout

Hoe?

  • Snijd de broodjes open
  • Besmeer zowel de bovenkant als de onderkant met de truffelmayonaise
  • Beleg de onderkant vervolgens met de gemengde sla, de plakjes rundscarpaccio, de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes
  • Kruid het geheel met peper en zout
  • Schaaf er ten slotte nog wat Parmezaanse kaas over
  • Klaar!

One Comment

  1. wauw zou ik wel willen als lunch
    enkel de truffelmayonaise zou ik wisselen want thuis zijn ze er niet zo zot van

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*