Tarte à moi is op zoek naar jou!

Welke taart verovert dit voorjaar een plaatsje in het assortiment?

Zeg nu eerlijk: wie houdt er niet van heerlijke, huisbereide taarten die met liefde worden gemaakt? Het Belgische taartenmerk Tarte à moi heeft dat dan ook uitstekend begrepen en staat dan ook synoniem voor het ultieme stukje plezier dat een glimlach op ieders gezicht tovert. Vorig jaar organiseerde Tarte à moi voor de eerste keer een heuse co-creatie wedstrijd waar gepassioneerde zoete duizendpoten hun ultieme taartrecept konden insturen. Als winnaar kwam de crème-bruléetaart van Myriam uit de bus die nog steeds één van de best verkopende taarten uit het assortiment is. Zalig toch? En nu is het opnieuw zo ver! Tarte à moi gaat weerr op zoek naar bakwonders die met hun ultieme recept een plaats willen veroveren in het Tarte à moi assortiment! Nieuw dit jaar is dat je niet enkel een uitstekend taartrecept kan insturen maar even goed alle “kleine pleziertjes” zoals koekjes en cakjes. Bovendien heeft Tarte à moi ook aan de supporters en testpersonen gedacht: vanaf dit jaar kan je niet alleen jezelf maar ook je baklustige vrienden inschrijven.

Tarte à moi
Nieuwe grote en kleine pleziertjes in het Tarte à moi-assortiment

Daarnaast werd het gamma ook net uitgebreid met twee taarten die in eenpersoonsporties verkocht worden. Zo is er een smeuïge moelleux van chocolade, een intense chocoladecake met Belgische chocolade en een goddelijke carrot cakeeen luchtige, kruidige cake met geraspte wortels en topping van roomkaas en walnoten. Beide taarten smaken net alsof ze uit je eigen oven komen en zijn verkrijgbaar in porties voor één persoon. Ideaal voor momenten waarbij je jezelf met een klein pleziertje wil verwennen. Met de lente in zicht, komt het rode fruit opnieuw in het assortiment en dus ook de heerlijke Tarte à moi-aardbeientaart. Dit jaar wordt die afgewerkt met frambozen, bosbessen en rode besjes. Dat wordt smullen dus!

Tarte à moi
Een plaatsje in de leukste taartenfamilie!

Tarte à moi daagt dus dit voorjaar opnieuw het grote publiek uit om mee te denken over de nieuwste aanwinst van de Tarte à moi-familie. Een gedroomde kans voor iedereen die gepassioneerd is door taarten bakken! Het winnende recept zal niet enkel deel uitmaken van het Tarte à moi-assortiment en exclusief bij Delhaize verkrijgbaar zijn, als kers op de taart wint de lucky one ook nog een fantastisch tuinfeest voor 40 personen. Zeker de moeite waard om in die receptenarchieven te duiken, te testen en te delen!Ready, set, go? De wedstrijd verloopt in drie spannende fases:

  1. In een eerste fase kunnen dessertliefhebbers hun kans wagen door van 1 tot 25 maart hun lievelingsrecept in te sturen. Met een simpele muisklik kunnen ze hun recept met foto en tekst uploaden op de website van Tarte à moi. A piece of cake, dus 😉
    Zoals eerder vermeld kan je vanaf dit jaar ook een vriend of vriendin inschrijven, en maken ook kleine pleziertjes, zoals koekjes en cakejes, een kans.
  2. In de tweede fase worden de inzendingen beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit Tarte à moi, Delhaize en de splinternieuwe Tarte à moi ambassadeurs (deze worden binnenkort bekend gemaakt). De jury zal zich op zaterdag 31 maart buigen over de inzendingen en de drie lekkerste recepten uitkiezen.
  3. And last but not least: ook de Tarte à moi-fans zelf krijgen inspraak!
    In de laatste fase, krijgen zij de kans om mee te beslissen wie het lekkerste gebak heeft ingezonden. Gedurende drie weken zullen de door de jury geselecteerde taarten in de Delhaize winkels te proeven en te verkrijgen zijn. Het grote publiek zal zo online kunnen meebeslissen over wie de winnaar wordt. Deze winnaar sleept niet enkel een plekje in de patisserietoog van Delhaize in de wacht, maar krijgt ook nog eens een fantastisch tuinfeest voor 40 vrienden aangeboden.

Tarte à moi
Zelf gebeten om mee te doen aan de wedstrijd of ken je wel iemand die hier uitermate geschikt voor is? Deelnemen kan tot 25 maart 2018 via de website van Tarte à moi. Succes!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*