ChoFleur pralines, een ontdekkingsreis rond de wereld in 36 smaken

You can’t buy happiness, but you can buy chocolate.. Daarom laat ik jullie vandaag kennis maken met chocolade waar ik héél gelukkig van word. Het zijn de prachtige en heerlijke pralines van ChoFleur. Benieuwd waarom deze pralines zo bijzonder zijn? Ik vertel het jullie graag!

ChoFleur
Een ontdekkingsreis rond de wereld in 36 smaken

In 2014 kregen Michel en Pieter Verhaert, vader en zoon, het idee om pralines te gaan maken. Pralines die anders, puurder en lekkerder zijn. Niet eenvoudig in een chocoladeland als België. Samen gingen ze op zoek naar unieke smaken overal ter wereld, van exotische vruchten tot karakteristieke kruiden. Het resultaat is een ontdekkingsreis rond de wereld in 36 smaken. Elke ChoFleur is puur natuur, zonder kleurstoffen, zonder bewaarmiddelen, zonder smaakversterkers én zonder alcohol. De pralines worden ambachtelijk geproduceerd, in slechts kleine porties. Want hoe verser de pralines, hoe smaakvoller!

Niet alleen de pralines zijn een streling voor het oog, ook de verpakking mag best gezien worden! De volledige collectie kan je kopen in een openklapbare bloem met vier schoteltjes die je mooi op tafel kan uitstallen. Gedaan met je een weg te banen doorheen de bovenste pralines alvorens je favoriet te bereiken. Heel herkenbaar hé… Bij de pralines wordt er ook een mooi boekje geleverd waarin je alle smaken kan ontdekken. Naast een doosje met de volledige collectie is er ook de mogelijkheid om een kennismakingsdoosje van 9 pralines of een medium doosje van 21 pralines te bestellen.

ChoFleur
WIN WIN WIN 

Zin gekregen in deze heerlijke pralines? Dan heb ik goed nieuws! In samenwerking met ChoFleur geef ik twee doosjes met daarin de volledige collectie (ter waarde van €44) weg! Deelnemen kan via mijn facebookpagina en/of mijn instagrampagina! Veel succes!

Zelf ChoFleur pralines kopen? Dat kan via de website www.chofleur.com of in één van de twee winkels in Gent (Limburgstraat 14) of Antwerpen (Eiermarkt 5)!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*