Spring naar de inhoud

Met hamburgers kan je eindeloos variĆ«ren. Van klassieke rundsburgers met kaas en tomaat over krokante visburgers tot heerlijke veggieburgers met kaas of portobello’s. Stuk voor stuk mega lekker! Ik breng graag wat variatie in mijn menu en koos deze keer voor kippengehakt, guacamole en truffelmayonaise. Een perfecte combo!

Nodig? (voor 4 personen)

  • 4 hamburgerbroodjes
  • 200 gr guacamole
  • 4 kipburgers
  • 4 el truffelmayonaise
  • 1 botje waterkers
  • 400 gr krielaardappelen
  • olijfolie
  • peper
  • zout

Hoe?

  • Snijd de aardappelen in lange partjes
  • Besprenkel ze met olijfolie en kruid met peper en zout
  • Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat
  • Bak ze gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden
  • Snijd de hambugerbroodjes open
  • Bak de kipburgers
  • Besmeer de onderkant van het hamburgerbroodje met de guacamole en leg er de kipburger bovenop
  • Besmeer de burger met de truffelmayonaise en schik er wat waterkers mooi bovenop
  • Bedek met de bovenkant van het hamburgerbroodje
  • Serveer de hamburgers samen met de aardappelwedges
  • Klaar!