Wie kookt er op hakken?

Stephanie Bex Koken Op Hakken

Hey hallo ik ben Stephanie, fijn dat je mijn blog bezoekt! Graag vertel ik je wat meer over mezelf! Ik ben in mijn happy twenties en totally foodminded. Lekker uit gaan eten staat dan ook regelmatig op mijn programma maar het meeste plezier beleef ik wanneer ik zelf in de keuken aan de slag ga en lekker kan kokkerellen voor mijn familie en vrienden. Eten is echt nooit veraf in mijn leven, ook niet op mijn werk. Ik heb van mijn hobby’s zijnde koken en digitale marketing mijn beroep heb kunnen maken en kan mij helemaal uitleven in mijn job als website & community manager bij njam!. Nog niet zo heel lang geleden was ik nog een kotstudent, die toch alle dagen vers eten op tafel wou toveren. Snelle maar toch smakelijke gerechtjes zijn dan ook mijn specialiteit geworden. In het weekend mag het al eens wat meer zijn en haal ik graag mijn “baking skills” boven. Taartjes, gebakjes, dessertjes, … laat maar komen!

Heb je een vraag of een suggestie? Wil je graag samenwerken? Je mag me altijd contacteren via Email: stephanie-bex@hotmail.com
Facebook: www.facebook.com/kokenophakken
Instagram: @stephanie_bex