Wie kookt er op hakken?

STEPHANIE BEX EN TESSA KNAEPS

Gedreven door gezamenlijke passies: eten, koken, horeca, social media, fotografie, bloggen, gastronomie, genieten en hoge hakken natuurlijk, besloten we om in maart 2014 onze passies, blogs en kennis samen te voegen.

Op de Social Dining in restaurant Bouffard in Mol leerden we elkaar kennen, dus social dining, is dus wel écht sociaal 🙂
Er werd een “foodiepact” voor het leven afgesloten, we spraken ook na de social dining nog af, en “van het één kwam het ander”;)
Dus vanaf nu koken deze 2 happy foodies, dan ook allebei op hakken, om jullie nog meer te inspireren, met receptjes, reviews, tips and tricks….

STEPHANIE BEX

Mijn naam is Stephanie, ik ben in mijn happy twenties en totally foodminded.
Lekker uit gaan eten staat dan ook regelmatig op mijn programma maar het meeste plezier beleef ik wanneer ik zelf in de keuken aan de slag ga en lekker kan kokkerellen voor mijn familie en vrienden.
Eten is echt nooit veraf in mijn leven, ook niet op mijn werk.
Ik heb van mijn hobby’s zijnde koken en digitale marketing mijn beroep heb kunnen maken en kan mij helemaal uitleven in mijn job als website & community manager bij Njam!.
Nog niet zo heel lang geleden was ik nog een kotstudent, die toch alle dagen vers eten op tafel wou toveren. Snelle maar toch smakelijke gerechtjes zijn dan ook mijn specialiteit geworden. In het weekend mag het al eens wat meer zijn en haal ik graag mijn “baking skills” boven. Taartjes, gebakjes, dessertjes, … laat maar komen!

TESSA KNAEPS

Koken is mijn leven, ik droom over koken, ’s morgens als ik wakker word is het eerste waar ik aan denk: wat gaan we eten vandaag?
Ik vind het fantastisch om mensen te ontvangen thuis, ze in de “watten” te leggen, mijn tafel mooi te maken, op zoek te gaan naar de juiste én de beste ingrediënten.
Maar het moet gezellig blijven.
Daarom probeer ik steeds zoveel mogelijk reeds op voorhand voor te bereiden en een goede planning op te maken, zo kan ik “KOKEN OP HAKKEN” en meegenieten van het dinertje en de gezellige gesprekken.