Mooi artikel in de Gazet van Antwerpen vandaag!

Koken Op Hakken Gazet van Antwerpen

Waauw en OMG, wat ging dit allemaal even snel, mijn blog was nog geen dag online, en ’s avonds werd ik al gebeld door de pers, waarvoor ik natuurlijk heel erg dankbaar ben!

Ook bedankt iedereen, voor het “liken”, “sharen”, de steun, de lieve en leuke berichten die ik ontving, dit geeft me een extra boost om nog een beetje sneller te koken/lopen op hakken 🙂
Misschien kan ik daar ook een blog over beginnen, LOPENOPHAKKEN, want daarover kreeg ik ook al vragen…
En ik weet het, het is allemaal nog niet perfect, daarom als jullie vragen, opmerkingen, suggesties hebben, maak ze gerust over.

Als jullie bovenstaande krant gelezen hebben, weten jullie ook dat de eerste “Social Dining” zal doorgaan op woensdag 5 juni in Restaurant Bouffard, Adolf Reydamslaan 24, 2400 Mol.

Er zal een “Topmenu” worden aangeboden voor 79 euro all-in, dwz: apero, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, koffie of thee, hierin zitten ook fantastische aangepaste wijnen en water.
En bovendien komen de Chef en de Sommelier bij ons aan tafel zitten, en kunnen we vragen stellen, zodat we de “truken” van de Chef en de Sommelier kunnen te weten komen.

Vanaf volgende week kan via de “Sociale media” hiervoor ingeschreven worden, en komt er meer info over Restaurant Bouffard.
Dus hou KOKENOPHAKKEN goed in de gaten!

Alvast een fijn en lekker weekend toegewenst!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.