Wat een leuke avond!
Super toffe en gezellige foodies leren kennen, foodies terug gezien van lang vervlogen tijden, en OMG, zo lekker gegeten én lekkere aangepaste wijnen gedronken 🙂
Hier een kort verslagje.
Het aperitief dat werd voorgesteld, door Han, was een Floc de Gascogne, zeer lekker, en zeer fris. Blijkbaar iets uit lang vervlogen tijden, maar volgens mij gaat dit de nieuwe hype worden, de “Floc de G” hype 🙂
De hapjes
Babykreeft / avocado / olijfolie / limoen / komkommer / kroepoek / basilicum / wasabi
Bij de babykreeft gaf Stijn limoen-wasabi-basilicum ijs, dat receptje hebben we meteen aan tafel laten uitleggen, dit was onbeschrijflijk lekker!
Asperges / grijze garnalen / mousseline / truffel
Een klassiekertje gepimpt met zomertruffel, ook hier weer, erg lekker en perfect gebracht!
Texel lam / pommes fondantes / Provençaalse kruiden / munt / kruidenolie
Overheerlijk, perfecte cuisson, lekker kruidenkorst, tja ik val in herhaling 🙂
De perfecte afsluiter van een heerlijke avond!