Dé hebben hebben box voor hobbykoks

kookboek BergHOFF
kookboek BergHOFF mascarpone rode vruchten
Afgelopen vrijdag, mocht ik de showroom van BergHOFF bezoeken, van de ene aah, naar de andere waaauw, liep ik door de showroom.
Goh, écht allemaal prachtige producten, waar goed over nagedacht werd, en daardoor vaak een praktische “touch” meekregen.

Daarom is de cadeaubox die BergHOFF uitbrengt, wel een “toppertje”, het is een box waar een kookboek inzit én een voucher waarmee je zelf je nieuwe “foodie keuken hebbeding” kan kiezen.

De kookboek krijg je er eigenlijk extra bij, want koop je voor 50 euro, dan krijg je een voucher erbij van 50 euro, koop je voor 100 euro, dan krijg je een voucher van 100 euro.
Je kiest het product online, door middel van de code die op de voucher staat, en het product naar keuze wordt gratis opgestuurd.
In totaal kan je kiezen uit een 100 tal producten, waaronder potten, pannen, gietijzeren pannen, snijplanken, messen, dresseerringen, kommen, whisky glazen, keukenweegschaal, … kortom te veel om op te noemen!

Mijn top 5 van keuken hebbedingen zijn alvast:

– De Neo snijplank, deze heb ik zelf al even in mijn bezit, en dit is écht een mooie én praktische snijplank.
– De crèmekleurige tajine, ook van Neo, omdat hij zo tafel kan, door zijn mooi design.
– Het zester en garneermes, ook weer van Neo, omdat je daarmee echt dunne reepjes zeste van de citrusvrucht kan halen, zonder het wit mee te nemen, dat de zeste bitter maakt.
– De mengkom van Zeno, omdat hij zeer mooi is van design, maar ook praktisch doordat het deksel om de kom af te sluiten ook als houder kan gebruikt worden, waardoor deze kom mooi presenteert.
– Het zalm/ham trancheermes, omdat ik deze zomer een Spaanse ham wil meebrengen (jamón ibérico de bellota), en deze graag zelf in flinterdunne plakjes wil snijden 🙂

En de kookboek die erbij hoort is ook écht leuk, originele en niet té complexe gerechten, en mijn top 5 om nu al meteen te maken is:

– Hamburger met rucola en tequilamayonaise
– Rode vruchten met mascarpone yoghurt
– Dorade royale op een compote van tomaten en olijven
– Zalmsaus met chili voor pasta
– Knolsedersoep met koffieschuim

Dus aan al wie dit leest, en nog niet weet wat te kopen voor mij, doe mij maar de BergHOFF geschenkendoos, te koop bij de verdeelpunten van BergHOFF!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.