No balls no glory!

Zo na de feestdagen heeft een mens al eens zin in iets degelijk, een ambachtelijk gemaakte gehaktbal met stoemp bijvoorbeeld 🙂
Kersvers geopend in Antwerpen, Balls and Glory van Wim Ballieu, pas nog bekroond met een prestigieuze award, de internationale Golden Palm voor innovatiefste restaurantconcept, uitgereikt door de Leadersclub International.
En terecht wat mij betreft, we hebben Ă©cht lekker gegeten, we zijn super vriendelijk ontvangen, en ik vond het ook echt een mooie en coole plaats om handcrafted meatballs, filled with things we love te mogen eten!
Leuk om met de kids te doen ook, en dan de roltrappen bij het MAS te nemen (dat op 10m van het restaurant is), en helemaal naar boven te gaan, waauw what a view!

Balls and Glory puree
Balls and glory sla
Balls and glory menu
Balls and glory interieur
Balls and glory interieur lamp
Balls and glory seat

Je kan kiezen uit verschillende meatballs, ook vegetarische, vervolgend kies je puree (stoemp) of een slatje voor erbij.
Druiven en water zijn voorzien op elke tafel en krijg je er zo bij.

De stoemp is op basis van handgeschilde aardappelen en wortelen, aangevuld met de (h)eerlijkste seizoensgroenten, een klontje hoeveboter en een flinke snuif nootmuskaat.
De frisse salade is op basis van ratte du toucquet-aardappelen, witte kool, wortelen, radijs en komkommer, afgewerkt met een dressing van volle yoghurt en groene kruiden.
Bij de stoemp krijg je de Balls and glory saus en de green curry saus. En OMG deze klopt zo bij de meatball en de stoemp.

Wanneer gaan we terug?

Info:

http://www.ballsnglory.be/
Felixpakhuis De Markt – Godefriduskaai 30 2000 Antwerpen
Info, reservaties en bestellingen: 03 203 03 30 (Filip is your friend)
antwerpen@ballsnglory.com
di, woe, do en zo van 10u tot 20u – vrij en za van 10 tot 21u

Comments are closed.