Als (één van de) eerste gingen we deze middag eten, bij Mijn Pop-uprestaurant: Nathan en Deborah, Spotlight in Hasselt.
En écht, hoe sjiek is mich da, het eten, de bediening, waren “ech sjiek”.
Kijk en geniet mee, want wat we vandaag geserveerd kregen, met een glimlach, heel veel attentie en geen pretentie, was van topniveau 🙂
Voorgerecht: Vitello tonnato / kappertjes / rucola
Voorgerecht: Baccala / yoghurt / radijs
Tussengerecht: Pasta pesto / krokantje van pijnboompitten
Tussengerecht: Panzarotti / mozzarella / basilicum / parmezaan
Hoofdgerecht: Lamsragout / polenta / aubergine / paprika
Hoofdgerecht: Risotto van spelt / champignons / vis van de dag
Nagerecht: Crêpes Mikado – styled by Roger van Damme
Nagerecht: Boeketje van aardbeien / yoghurt / basilicum – styled by Roger van Damme
Waren we onder de indruk? Willen we terug gaan? Memorabele smaken?
Op alle drie de vragen, antwoorden we volmondig JA!
Voor de eerste service, om het op zijn Kempisch te zeggen, “amai mijne frak”, dwz chapeau! alles verliep vlot, de gerechten waren super lekker, écht van begin tot einde, écht topgerechtjes.
Dus Deborah, Nathan en team: doe zo verder!
En mocht u ook zin gekregen hebben om te gaan, vraag dan een tafel aan de open keuken, dan kan je alles van de eerste rij volgen (lees horen), het keukenteam is perfectionistisch, maar er wordt ook wat afgelachen, en daar hebben we lekker ook mee van genoten 🙂