Smakelijk de zomer in met Delhaize!

Vorige vrijdag stelde Delhaize zijn nieuwigheden in het assortiment voor de zomer van 2014 voor. Heel erg leuk! Wat me direct opviel: het WK leeft! Zelfs in de supermarkt. Zo komt Delhaize met een hele boel Braziliaanse specialiteiten, denk maar aan Braziliaanse wijnen, Cachaça, Braziliaanse kippenlapjes, … . Verder vielen er ook nieuwe lekkernijen van dichter bij huis te proeven zoals lekkere hapjes met geitenkaas, gearomatiseerde wijnen en een uitgebreid assortiment aan kerstomaatjes.

Graag geef ik jullie een overzichtje van mijn favoriete nieuwigheden!

IMG_2295

Brazilian Soul – Een heerlijk zoete, fruitige schuimwijn. Ideaal voor een gezellige avond met vriendinnen terwijl de mannen naar de voetbal kijken!

XO'licious gearomatiseerde wijnen Delhaize

Gearomatiseerde wijnen XO’licious – Iets wat ik nog nooit gezien of geproefd had, gearomatiseerde wijnen. Er is keuze uit perzik, pompelmoes, framboos en zelfs cola! Een heerlijk fris aperitiefje dat vlot naar binnengaat!

Le Larry Tapas Delhaize

Le larry Tapas – Geitenkaasbolletjes met zuiderse kruiden of Ganda ham.

Brochettes van gemarineerde scampi Delhaize

Brochettes van gemarineerde scampi – Heerlijke brochettes die na enkele minuutjes op de barbecue of grill klaar zijn om te eten. Lekker als aperitief of bij een slaatje.

Tomaten pick & mix Delhaize

Kerstomaatjes pick & mix – Geweldig is dit! Door de verschillende kleuren, vormen en smaken te mixen kan je je gerechten een vrolijke toets geven. En ik vind dit ook een ideaal tussendoortje. Zakje vullen en smullen maar!

Marokkaanse sauzen Halwa Delhaize

Marokkaanse sauzen Halwa Delhaize

Delhaize brengt je helemaal in Mediterraanse sferen met het nieuwe Marokkaanse assortiment van Halwa. Sauzen voor tajines, olijven, harissa, Marokkaanse boontjes.. Het water liep me gewoonweg in de mond!

Ice tea green stevia Delhaize

Ice tea Green Stevia – Niet bruisende groene thee met stevia. Minder suiker, meer sweetness!

Patisserie Dessert Delhaize

Patisserie Dessert Delhaize

En dan waren er natuurlijk nog de dessertjes! Aardbeien en frambozen = my favorites!

Alle nieuwigheden uit het zomerassortiment kan je vanaf nu ontdekken in jouw Delhaize!

Comments are closed.