Jongkeukengeweld lunch – Restaurant Vrijmoed!

Restaurant Vrijmoed, eentje dat al zeer lang op m’n to-do lijstje stond, heb ik er dit weekend EIN-DE-LIJK van kunnen schrappen. Met de Jong Keukengeweld actie ging ik genieten van een top driegangenmenu bij Restaurant Vrijmoed van njam!-chef Michaël Vrijmoed.

Jong Keukengeweld is een actie voor “foodies” tussen 18 en 30 jaar die graag eens willen genieten van een menu bereid door een jong, Vlaams toptalent. Via de Facebookpagina van Jong Keukengeweld kan je je plaatsje reserveren bij één van de 60 geselecteerde jonge chefs en voor slechts €45 of €55 (voor restaurants met een Michelinster of een G&M-quotering van boven de 15) geniet je al van een overheerlijk driegangenmenu. Deze actie loopt nog tot en met 15 november!

Benieuwd wat Jong Keukengeweld Michaël Vrijmoed op mijn bord toverde?

Amuses

Oester Zuring Yoghurt Vrijmoed Jong KeukengeweldAmuse Vrijmoed JongKeukengeweldAmuse Vrijmoed JongKeukengeweld

Voorproevertje van het voorgerecht: wilde eend – dropplant – hazelnoot

Wilde eend dropplant hazelnoot Vrijmoed Jong Keukengeweld

Voorgerecht: Wilde eend – dropplant – hazelnoot

Wilde eend dropplant hazelnoot Vrijmoed Jong Keukengeweld

Hoofdgerecht: Kalf – Madeira – Boschampignons – Zwezerik 

Kalf - Madeira - Boschampignons - Zwezerik Vrijmoed Jong Keukengeweld Kalf - Madeira - Boschampignons - Zwezerik Vrijmoed Jong Keukengeweld Kalf - Madeira - Boschampignons - Zwezerik Vrijmoed Jong Keukengeweld

Nagerecht: Courgette – Wortel – Citrus

Courgette Wortel Citrus Vrijmoed JongKeukengeweld Courgette Wortel Citrus Vrijmoed JongKeukengeweld

Mijn oordeel? Fantastisch! Al had ik niets anders verwacht natuurlijk. Ik ken Michaëls keuken via zijn recepten voor njam! en kon daar al veel inspiratie uit opdoen. Naast het voortreffelijke menu dat hij serveerde (door het dessert was ik echt aangenaam verrast) was ook de bediening picobello en was het aangenaam lunchen in een stijlvol interieur. Petje af voor het hele team!

Restaurant Vrijmoed
Vlaanderenstraat 22 – Gent
www.vrijmoed.be

Meer info over Jong Keukengeweld via www.facebook.com/jongkeukengeweld.

Reserveer een tafeltje bij Vrijmoed of doe een Vrijmoed cadeaubon cadeau via Resengo!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.