Met Kookwijzer koken op sloefkes: recepten en ingrediënten aan huis geleverd

Soms zijn er momenten, al komen die slechts weinig voor (NOT), dat het wel eens hectisch kan zijn.
Dat je het helemaal hebt gehad met in het weekend te rushen naar de supermarkt, met al een uitgebalanceerde menu in je hoofd voor de week die komt. Want als je je laat gaan in het weekend en geen boodschappen doet, ben je als je een drukke week hebt, helemaal “gejost”.
Er bestaan wel verschillende concepten, maar probleem was vaak dat ze niet leverden in Mol, de Antwerpse Kempen, het hart van de wereld, maar zo wordt dit blijkbaar toch niet door iedereen gepercipieerd 🙂
Wel, ik heb een geweldige ontdekking gedaan: Kookwijzer!

Website Kookwijzer

Met een paar klikjes bestel je je menu online, je kan kijken wat de menu is voor de volgende weken, en ’s maandags wordt er een pakket geleverd all in. Dit wil zeggen met alle ingrediënten en recepten.
Dus wij aan de slag. Nu het was écht wel een hectische week, en ik heb zelfs de “normaal niet kokende man (NNKM)” moeten inschakelen om een recept te maken, én met groot succes.
We hebben die week écht lekker gegeten, ik heb dingen gemaakt die ik anders niet zou maken, én een pak minder boter en volle room verbruikt! Want dit moet ook gezegd worden, de recepten zijn evenwichtig en gezond, in mijn pakket zat o.a. een viscurry (die de NNKM perfect heeft gemaakt), een pasta recept met quorn (iets wat ik normaal niet koop, maar overheerlijk was), en de room die erbij zat was telkens de light soja room, die wonderlijk goed bij alles paste.
Voor 4 dagen, 3 personen was de prijs 77 euro, wat ik erg correct vond, gezien de toch wel kwalitatieve ingrediënten, en bovendien heb je geen afval, aangezien alles perfect gedoseerd in het pakket zit. En niet te vergeten, ik heb die week op sloefkes kunnen koken, no worries van wat gaan we eten, heb ik alles in huis, neen gewoon thuiskomen alles in huis en de lekkere recepten volgen.
Een échte aanrader, ik ben fan, en heb ondertussen mijn volgende bestelling al geplaatst!

Hierbij enkele foto’s, die niet van de beste kwaliteit zijn, aangezien het al donker was voor ik kon beginnen koken, en dus ook de foto’s kon nemen, dus neem zeker een kijkje op de website van Kookwijzer.

Kookwijzer recept 1Kookwijzer

De bordjes zijn allemaal van Serax.

Comments are closed.