Mega content van De Superette in Gent

Een tijdje geleden bezocht ik de Superette in Gent.
Een “project” van Kobe Desramaults, Rose Green en Sara Lemke, waar het brood centraal staat. Het brood wordt er gebakken in een echte ouderwetse houtoven, en dat alleen al is een attractie op zich om naar te kijken.
Ik eet écht graag brood, en ik kan je zeggen, van dit brood werd ik oprecht ontroerd. Meer nog ik zou ervan kunnen overleven, gewoon met wat goeie boter, en ik ben een mega happy foodie!
Maar ook de rest klopt, de no nonsense inrichting en dito bediening, maar toch met passie in, dat zie je als ze bakken, dat zie je als je je “boterhammetje” krijgt, in alles zie je het vakmanschap en de passie.

De Superette toog brood
De Superette toog 2
Brood pastrami Holstein zuurkool keiemtaler
De Superette interieur 1De Superette keukenDe Superette schilderijDe Superette interieur schilderijen

Comments are closed.