Een etentje bij Fleur de Sel, da’s de moeite wel!

Dat lekker uit gaan eten één van mijn favoriete bezigheden is zal niemand verbazen. En dat ik van mijn vadertje nog een “ahum” verjaardagsetentje (ik was jarig in november)  te goed had was mooi meegenomen! Naar goede gewoonte sloeg ik de Jong Keukengeweld-gids open en koos ik voor het Kempische pareltje “Fleur de Sel” van chef Alex Verhoeven, eentje dat trouwens al een tijdje op m’n lijstje stond!

Het werd een zalige, zonovergoten namiddag op het terras van Fleur de Sel. Wat ik op mijn bord kreeg kon mij meer dan bekoren, zodus kan ik iedereen aanraden om eens af te zakken naar het schone Kasterlee voor een namiddagje of avondje culinair plezier!

IMG_9689
IMG_9682
IMG_9684

Crème brulée – geitenkaas – ganzenlever – kers 

IMG_9696

Rund “Swaegers” 5 weken – korenaar – tuinboon – béarnaise

IMG_9709

Moelleux – 88% chocolade – vanille

IMG_9714
Restaurant Fleur de Sel
Turnhoutsebaan 189
2460 Kasterlee, België
www.fleur-de-sel.be

Reserveer een tafeltje bij Fleur de Sel of doe een Fleur de Sel cadeaubon cadeau via Resengo!

One Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.