De honingpralines van Dominique Persoone, dat zijn geen gewone!

Naar aanleiding van The Honey Project, waarover ik hier al schreef gaf njam!-chef en chocolatier Dominique Persoone een workshop honingpralines maken.  Na een boeiende inleiding over bijen, bloemetjes en imkers, een glaasje heerlijke honingwijn/mede gingen we aan de slag in zijn atelier in Antwerpen. Een fotoverslagje!

Dominique Persoone - The Honey Project     Dominique Persoone - The Honey ProjectDominique Persoone - The Honey Project     Dominique Persoone - The Honey ProjectDominique Persoone - The Honey Project     Dominique Persoone - The Honey ProjectDominique Persoone - The Honey Project    Dominique Persoone - The Honey Project Dominique Persoone - The Honey Project    Dominique Persoone - The Honey Project

Wie meer wil weten over The Honey Project: klik hier!

The Honey Project van Dominique Persoone – elke zaterdag een nieuwe aflevering en een nieuw recept op het njam! YouTube-kanaal!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.