Wie luchthaven zegt.., zegt lekker eten!

Wie dacht dat je op de luchthaven enkel malse broodjes kan eten heeft het grondig mis. Want wie luchthaven zegt, zegt shoppen, lekker eten en gezellig iets drinken! En dat doe je vanaf nu in de nieuwe Connector op Brussels Airport! 

Connector 2

Eten en drinken op de luchthaven maakt al deel uit van je reis nog voor ze goed en wel begonnen is. In de nieuwe connector op Brussels Airlines kan je volop genieten van een prachtig uitzicht op de tarmac en ondertussen je tegoed doen aan tal van culinaire lekkernijen. Er is voor elk wat wils, van exclusieve restauratie tot Belgische specialiteiten of kleine hapjes. De restaurants en bars zijn 7 op 7 dagen geopend en bieden een uitgebreide keuze aan. Wist je dat je zelfs een tafeltje kan reserveren bij één van de eetgelegenheden? Een overzichtje!

Black Pearls

Black Pearls is gespecialiseerd in alles wat de zee te bieden heeft zoals tonijn, kreeftsalade, oesters…. Daarbovenop is ook verse sushi verkrijgbaar, ter plaatse bereid door een meester sushichef en kan je kiezen uit een mooie selectie wijnen per glas. Bij al dit lekkers kan je genieten van een exclusief zicht op het tarmac.

Brussels Airport
Brussels Airport

Belgorama

Liever stoofvlees met frietjes? Dan is Belgorama the place to be! Het nieuwe self-service restaurant in Expo 58-stijl serveert typisch Belgische gerechten, aangepast aan het seizoen, zoals het koninginnenhapje, stoemp met worst en de overheerlijke Belgische wafels!

Belgorama 1

Blend in Brussels

De kaart van de gloednieuwe Blend in Brussels heeft een uitgesproken Belgisch tintje. In een eigentijds en cosy kader kan je genieten van fijn gebak van de toppatissier Debailleul met één van de vele koffiebereidingen. Verder staan ook premium belegde broodjes, cocktails en fingerfood op het menu.

Debailleul

Sapore

Italiaanse keuken mocht niet ontbreken op de luchthaven en daar zorgt Sapore voor. Helemaal ingericht in jaren ’50 stijl met vespa’s, Fiat 500 zitbanken en retrolampen, kan je hier terecht voor o.a. italiaanse salades, sandwiches en pasta’s.

Sapora

Belle & Belge

Gezellig bijpraten aan de bar met vrienden kan rustig in Belle & Belge. Comfort en elegantie staan hier centraal terwijl u kan proeven van meer dan 20 soorten Belgische bieren, Belgische klassiekers zoals tomaat garnaal, stoofvlees, Gentse waterzooi, steak tartare, enz.

Belle & belge 4
Belle belge

Wie nog een beetje wil shoppen na al dat eten kan uiteraard terecht in de Duty Free shop, The Belgian Chocolate House of Epicure (een exclusieve gourmet boutique)! Meer info over de eet- en shop gelegenheden op Brussels Airport vind je hier!

Comments are closed.