OTOMAT – Heavenly Pizza

NIEUW NIEUW NIEUW op het Eilandje in Antwerpen: OTOMAT – Heavenly Pizza! OTOMAT is een idee van drie feitelijke initiatiefnemers die eerder het succesrijke Ellis Gourmet Burger op de kaart zetten. Voor deze nieuwe pizza-formule die qua beleving sterk afwijkt van een Italiaanse pizzeria vonden de initiatiefnemers inspiratie in o.a. Brooklyn (New York) en Shoreditch (Londen).

Otomat
Otomat

Ssssst…hier rijst den deeg

Beerish?  Jawel! Er werd in samenwerking met wereldkampioen pizzabakker Thierry Griffagnino een eigen deeg ontwikkeld waarin het biergist van Duvel voor het rijzingproces zorgt. Naast de pizzabodem gebakken op steen zullen ook toppings  voor een andere beleving  en smaakervaring zorgen. Op het repertoire staan immers naast twee klassiekers ook tien signatuurpizza’s (witloof en ham, tomaat en garnalen, peer met blauwschimmelkaas,…) met aparte smaak- en textuurcombinaties. Vijf hebben een traditionele tomatensaus als basis en vijf, zogenaamde bianchi, krijgen met vooral groenten en dressings karakter en vorm. Elke pizza draagt een treffende naam. Abbey Road verwijst naar, jawel een pizza met onder meer abdijkazen. Voorts zorgen twee op het seizoen geïnspireerde pizza’s voor suggestieve afwisseling.

Otomat Antwerpen
Otomat Antwerpen

OTOMAT opent zijn eerste vestiging met ‘pizza deli Brooklyn looks’, zeer toepasselijk, ‘on the waterfront’ van Antwerpen tegenover het Museum aan de Stroom. Pizza’s kunnen ook uitgehaald worden en een terras is voorzien.

OTOMAT
Van Schoonbekeplein 11, 2000 Antwerpen

Comments are closed.