Een klapke doen in de Klapbar

Een nieuwe hotspot in Antwerpen centrum én nog wel in mijn eigen straat, daar kon ik alleen maar super blij mee zijn! Heel enthousiast trok ik dus samen met Lori naar de Klapbar om er samen een gezellig klapke te doen! Lori is het creatieve brein achter de blog Buitenshuis, waarop ze je laat kennismaken met de hipste hotspots en adresjes in binnen- en buitenland. Ook op haar blog verdient Klapbar dus een plaatsje!

Klapbar Antwerpen
Klapbar AntwerpenKlapbar AntwerpenKlapbar AntwerpenKlapbar AntwerpenKlapbar is niet enkel een plaats waar je terecht kan om te lekker te lunchen of koffie te drinken, het is ook een creatieve uitvalsbasis. Eigenares Amber Van Dongen organiseert er regelmatig concertjes en exposities. Daarnaast zijn er ook toffe designgoodies te koop zoals juweeltjes, kaartjes, agenda’s, kleine meubeltjes en koffiebenodigdheden.

Klapbar Antwerpen Klapbar Antwerpen Klapbar AntwerpenTijdens ons klapke bestelden Lori en ik ook iets om te eten. Op de kaart van Klapbar vind je allerlei bokes (met brood van Bakker Aldo), quiche, soep, omelet, broodpudding, granola, pannenkoeken, tapas, nacho’s enzoverder! Ik ging voor een lekker boke met humus van gegrilde butternut, Lori koos voor een soepje van pompoen, wortel en pastinaak waarbij heerlijk brood en kruidenboter geserveerd werden. In Klapbar zijn verder ook groentepakketten van het Herdershof te koop.

Klapbar AntwerpenKlapbar AntwerpenKlapbar Antwerpen Klapbar Antwerpen Klapbar Antwerpen

Meer weten over Klapbar?

Volg Klapbar op Facebook & Instagram.
Lees ook zeker Lori haar blogpost over Klapbar op Buitenshuis!

One Comment

    Leave a Comment

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    *

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.