GETEST: Zin in sushi? Just Eat!

Ik moet toegeven er zijn zo wel eens van die lazy sundays dat ik niet heel erg veel zin heb om achter de kookpotten te kruipen. Het gebeurt dan wel eens dat ik eens iets durf bestellen. Geen pizza of pasta, dat maak ik nog altijd het liefste zelf maar wel een overheerlijke schotel vol verse sushi, lekker aan huis geleverd, daar kan ik echt niet aan weerstaan. Sushi is iets waar ik me zelf nog nooit aan gewaagd heb, de vis moet kraakvers zijn, de rijst moet zeer juist klaargemaakt worden en dan zijn er nog die rolletjes die gefrituurd worden. Dat laat ik liever over aan echte professionals!

Umi Sushi Just Eat

Vorige week bestelde ik voor het eerst via Just Eat bij de bezorgtopper Umi Sushi. Bezorgtopper hoor ik je denken? Op basis van meer dan 50.000 beoordelingen kregen ruim 750 Just Eat bezorgrestaurants in Vlaanderen een waardering toegekend. Zo vind je gemakkelijk de beste bezorgrestaurants bij jou in de buurt. Hoog in ranking (met een score van 8.5) én in mijn buurt vond ik het sushirestaurant Umi Sushi. Hoog tijd om daar eens een bestelling te plaatsen dus!

Bestellen kan heel gemakkelijk via de site of app van Just Eat. Een half uur na bestelling stond er al een vriendelijke deliveryboy aan mijn deur met mijn Combo Mix Boat en kon mijn sushiparty van start gaan!

Umi Sushi Just EatUmi Sushi Just Eat Umi Sushi Just Eat

Oordeel?

Het bestellen van de sushi bij deze bezorgtopper was een positieve ervaring waar ik niets op aan te merken had. Bestellen ging zeer vlot, mijn order werd snel geleverd en was perfect in orde. Ik kijk al uit naar de volgende lazy sunday!

Umi Sushi Just Eat Umi Sushi Just Eat Umi Sushi Just Eat

Meer info over de Just Eat Bezorgtoppers vind je hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.