DelRey’s high tea met macarons

Op 20 maart was het de internationale “Dag van de Macaron”, dé dag eens per jaar waarop de macaron, een heerlijk amandelkoekje, in de spotlights wordt gezet. Voor mij, als macaron-addict, was het dan ook een hoogdag! Ik trok naar DelRey in Antwerpen om hun assortiment macarons te ontdekken..

Del Rey Antwerpen

DelRey is al meer dan 60 jaar een begrip voor de chocoladeliefhebbers in Antwerpen. Hier creëren topchocolatiers – en patissiers op ambachtelijke wijze de heerlijkste pralines, koekjes, taarten, ijsjes én dus ook macarons.

Ik kende DelRey al van hun overheerlijke taartjes en gebakjes, mijn papa is namelijk een mega fan en liet mij vroeger toen ik nog op kot zat in Antwerpen regelmatig een “martiniqueske” meebrengen. Hij was dan ook hét uitgelezen gezelschap om samen met mij de macarons van Del Rey te gaan ontdekken tijdens een geweldige high tea!

DelRey AntwerpenDelRey Antwerpen DelRey Antwerpen
DelRey AntwerpenDelRey AntwerpenDelRey Antwerpen

De foto’s spreken voor zich, de gebakjes én macarons van DelRey zijn echt o-ver-heerlijk! Mijn favoriete macarons waren de praliné, cassis-lavendel en passievrucht.

Gelukkig hoef je niet te wachten tot de volgende “Dag van de Macaron” zijn om van deze lekkernijen te gaan genieten. DelRey is open van maandag tot zaterdag, van 10u tot 18u30. Je kan de macarons hier proeven in hun Chocolate Lounge of ze meenemen in een prachtig doosje om cadeau te geven of lekker zelf op te eten!

Meer info over DelRey vind je hier.
Het assortiment macarons vind je hier.

One Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.